top of page

KONTAKTA OSS PÅ OCD-Centret

BEHANDLINGSHEM I UPPSALA 

OCD-Centret är ett behandlingshem för personer med tvångssyndrom.

Läs mer om oss och de behandlingar vi erbjuder! Har du ångestproblem och/eller tvångstankar kan KBT vara en hjälp på vägen. Skicka din ansökan till oss eller kontakta oss för mer information.

Kontaktuppgifter

Börjegatan 78, 752 29 Uppsala

Det är lättast att nå oss via formuläret bredvid eller på mejl:

info@ocd-centret.se

Vill du ringa oss är chansen störst att vi har möjlighet att svara omkring 15.00 på vardagar:

018-500118

Tack för ditt meddelande!

VÄGBESKRIVNING

E4 NORR 

Ta avfart 188 mot väg 55 mot Strängnäs. Följ skyltar mot väg 55 mot Strängnäs. Ta avfarten åt höger mot Gysinge väg 272 och sväng höger på väg 272 Gysinge, du är nu på Börjegatan. Sväng vänster vid två stenpelare. Du ser skylt OCD-Centret. Elevhemmet är direkt till höger. För att komma till administrationen, åk hela vägen in på allén och titta sedan till vänster. Det är ett tegelhus och det står "Statens fastighetsverk" på huset, vi sitter på andra våningen.  

 

E4 SÖDER  

Ta höger avfart 188, väg 55 mot Strängnäs. Fortsätt på väg 55 mot Strängnäs. Ta avfart mot Gysinge väg 272 och sväng höger på väg 272. Du är nu på Börjegatan. Sväng vänster vid två stenpelare. Du ser skylt OCD-Centret. Elevhemmet är direkt till höger. För att komma till administrationen, åk hela vägen in på allén och titta sedan till vänster. Det är ett tegelhus och det står "Statens fastighetsverk" på huset, vi sitter på andra våningen.  

 

ENKÖPING/STRÄNGNÄS VÄG 55/72 

Följ väg 55, passera ICA Maxi och följ väg 272 mot Gysinge. Sväng höger avfart väg 272 Gysinge. Sväng vänster väg 272 Gysinge. Du är nu på Börjegatan. Sväng vänster vid två stenpelare. Du ser skylt OCD-Centret. Elevhemmet är direkt till höger. För att komma till administrationen, åk hela vägen in på allén och titta sedan till vänster. Det är ett tegelhus och det står "Statens fastighetsverk" på huset, vi sitter på andra våningen.  

 

BUSS

Ta buss 10 mot Librobäck från Stadshuset läge G, det tar 11 minuter till OCD-Centret. Det går även att stiga på vid Centralstationen mot Librobäck, läge E1, då tar det 15 minuter till OCD-Centret. Stig av vid hållplats Librobäck. Bussen stannar precis utanför infarten Börjegatan 78. Elevhemmet är direkt till höger. För att komma till administrationen, åk hela vägen in på allén och titta sedan till vänster. Det är ett tegelhus och det står "Statens fastighetsverk" på huset, vi sitter på andra våningen.  

Organisationsnummer

55 66 33 - 1210

Verksamhetschefer

Claes Stjernqvist och Caroline Lu

Telefonnummer

018-50 01 18
Ring gärna kontorstid: 08.00-16.00

Besöksadress

Börjegatan 78, 752 29

bottom of page